Ájurvéda - veda o živote, Strana 3

10 tipov ako využiť pastu Tahini

Kúpili ste sezamovú pastu Tahini? Alebo ste si ju pripravili sami, možno podľa nášho receptu? Skvelé...

Prečo začať cvičiť jogu?

V našom prvom diele sme si povedali, čo je to joga, povedali sme si niečo o jej histórii a predstavi...

Prečo si zo všetkých druhov ryže vybrať práve basmati?

Ryža Basmati je jedným z najznámejších a najobľúbenejších druhov ryže na svete. Pochádza z Indie a P...

Agni ako strážca života - prečo je dôležité starať sa o tráviaci oheň?

Vedeli ste, že kvalita nášho zdravia do veľkej miery závisí od našej schopnosti tráviť, vstrebávať a...

Zelený čaj a jeho účinky na naše zdravie

Vydajte sa s nami na výpravu za zeleným čajom. Vezmeme vás cez Čínu a Japonsko a zastavíme sa aj na ...

Prečo začať s meditáciou?

V našom prvom článku o meditácii sme opísali, čo je to meditácia a poskytli sme niekoľko tipov, ako ...

9 tipov na jarný detox - prebuďte svoje telo a dušu po dlhej a náročnej zime

Počasie tomu nemusí vždy nasvedčovať, ale isté je, že po tmavých a chladných dňoch nehostinnej zimy ...

Láska - prečo si ju zaslúžite predovšetkým vy sami? Nájdite inšpiráciu v ájurvéde

Nie je to nič nové, kultúra, ktorú sme si sami vypestovali, je precízna v hľadaní chýb a nedostatkov...

Obľúbená joga: čo to je a aké druhy poznáme?

Slovo joga (alebo yoga) je odvodené od slova "yuj". Význam tohto slova možno voľne preložiť ako "zje...

Recept na lahodnú Tahini pastu z pohodlia domova

Pasta tahini je obľúbenou ingredienciou v kuchyni, najmä na Blízkom východe, ale vďaka svojej lahodn...