Ayur elixír č. 12 Arjunarishta, 220 ml, Siddhalepa
Kód: B1846Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Elixír podľa tradičnej receptúry
Ájurvédske bylinné elixíry sú doplnky stravy používané v podobe džemov a nápojov. Ayurveda stavia na silu týchto prírodných prostriedkov už viac ako 5000 rokov.
Značka Siddhalepa sa zameriava na výrobu týchto životabudičov a využíva pri tom neupravené výťažky z rastlín, korienkov, kôry aj listov. Všetky elixíry vychádzajú z tradičných receptúr a pomáhajú v tele navodiť rovnováhu troch dóš.
Elixír neobsahuje žiadne syntetické prísady ani konzervanty. Obsiahnutý alkohol vzniká prirodzenou fermentáciou, keď elixír zreje v teakových sudoch.
Byliny pre zdravé srdce
Kráľom elixíru č. 12 je vrcholiak arjuna, ktorý znižuje krvný tlak, spomaľuje kôrnatenie tepien a pomáha predchádzať infarktu myokardu. Vinič hroznorodý obsahuje veľké množstvo resveratrolu, ktorý posilňuje obehový systém a udržuje srdce v dobrej kondícii. V nápoji nesmie chýbať ani dhataki. Táto rastlina sa tradične používa pri srdcových problémoch.
Tip: Doprajte svojmu telu to najlepšie z prírody. O zdravie vašich ciev a srdca sa môžete starať s kurkumou.
Dávkovanie: Užívajte 2 polievkové lyžice 3× denne pred hlavným jedlom.
Zloženie: voda, cukrová trstina (Saccharum officinarum), vrcholiak arjuna (Terminalia arjuna), vinič hroznorodý (Vitis vinifera), dhataki (Woodfordia fruticosa)
Upozornenie: Doplnok stravy nie je náhradou pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Prípravok nie je určený deťom, tehotným a dojčiacim ženám. Skladujte mimo dosahu detí.
Skladovanie: Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Uchovávajte v suchu pri teplote v rozmedzí 10–25 °C.
Výživové údaje na 100 ml : | |
---|---|
Energetická hodnota | 400 kj / 95 kcal |
Tuky | 0,2 g |
Sacharidy | 23 g |
Bielkoviny | 0,2 g |
Dodatočné parametre
Kategória: | Doplnky stravy na srdce a cievy |
---|---|
Objem: | 220 ml |
Krajina pôvodu: | Srí Lanka |
Distribúcia: | Ayur Tour, Radek Havelka, Na Křečku 348, Praha 10, 109 00 |
Položka bola vypredaná… |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.