BIO Chipsy z mung dálu, 50 g, Musó

Kód: A2268
Akcia Výpredaj BIO
Značka: Musó
3 € –50 %
BIO Chipsy z mung dálu, 50 g, Muso
3 € –50 % 1,50 € 1,25 € bez DPH
Trvale vypredané
Možnosti doručenia
Položka bola vypredaná…

Chipsy len z dvoch ingrediencií -  fazule mungo a morskej soli. Skvelá strukovinová alternatíva ku klasickým zemiakovým lupienkom - avšak bez množstva oleja a soli navyše.

Detailné informácie

Kvalitné produkty za priaznivé ceny
Kvalitné produkty za priaznivé ceny
Za naším sortimentom si stojíme, preto u nás nájdete len výrobky najvyššej kvality
Doprava zdarma nad 60 €
Doprava zdarma nad 60 €
Pri nákupe nad 60 eur u nás nezaplatíte ani cent za dopravu
Darček k nákupu od 10 €
Darček k nákupu od 10 €
Pri každej objednávke nad 10 eur objavíte v balíku malý darček navyše
Tovar posielame naozaj rýchlo
Tovar posielame naozaj rýchlo
Vašu objednávku odošleme najneskôr nasledujúci pracovný deň

Podrobný popis

Ukoja chuť na slané

Vychutnajte si alternatívu ku kalorickým smaženým zemiakovým lupienkom - strukovinové lupienky si môžete dať doma k seriálu alebo nimi pohostiť návštevu. Chipsy neobsahujú lepok, takže si ich môžu vychutnať aj ľudia s celiakiou. Skvelé je, že obsahujú len prirodzene sa vyskytujúce sacharidy, žiadne pridané cukry. A najlepšie je, že nie sú smažené!

Tieto bezlepkové vegánske chipsybohaté na bielkoviny a vlákninu a obsahujú len 2 zložky, a to nie je všetko - sú v BIO kvalite! My sme si ich zamilovali na prvé zahryznutie!

Zloženie: mungo fazuľa* (98 %), morská soľ

*z ekologického hospodárstva

Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade.

Výživové údaje na 1 porci (1 balení):
 Energetická hodnota  1470 kJ / 348 kcal
 Tuky  0,8 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny  0,3 g
 Sacharidy  54 g
 - z toho cukry  1,6 g
 Vláknina  11 g
 Bielkoviny  26 g
 Soľ  1,6 g

Dodatočné parametre

Kategória: Strukoviny
Hmotnosť: 50 g
Krajina pôvodu: Japonsko (Ósaka)
Distribúcia: DAY Spa Shop s.r.o., Cejl 107, 602 00 Brno, ČR
Položka bola vypredaná…

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: