Tapiokové perly ako zdroj energie Tapioka je škrob z koreňa manioku, ktorý sa spracováva na múku al...
Koláče a dezerty
Príroda sa sfarbuje do žltých, oranžových a červených odtieňov a ako každý rok, medzi všetkým tým kr...
Je až nebezpečne dobré a vhodné na maškrtenie, ako aj na použitie do palaciniek, kaší, krémov, raw z...
Radi maškrtíte, ale už vás nebavia klasické dezerty? Vyskúšajte tento jednoduchý recept z exotických...
Sezam, orechy, kokosový prášok a voňavý kardamón, už sa vám zbiehajú slinky? Pochúťka k čaju či len...
Karfiolový khír je jedlo zo smaženého karfiolu, ktorý sa varí s mliekom. Na prvý pohľad vyzerá dosť ...
Máte radi ovsené sušienky? Sú skvelé napríklad s jogurtom, ako ľahká desiata alebo pohostenie k čaju...
Čo je to ghí? Ghí je známe najmä pre svoje zdravotné účinky a nekonečné možnosti využitia v kuchyni ...