Recepty

Rýchly tapiokový puding s mangom a kokosom

Tapiokové perly ako zdroj energie Tapioka je škrob z koreňa manioku, ktorý sa spracováva na múku al...

Ako správne uvariť zázvorový čaj: 3 jednoduché recepty (nielen) do jesenných dní

Ako pripraviť zázvorový čaj, prečo ho nešúpať a tri recepty k tomu! To všetko na vás čaká v dnešnom ...

Ájurvédsky elixír života alebo ghí a jeho využitie nielen v kuchyni

Voní ako maslo, chutí ako maslo, ale na rozdiel od masla má úplne iné vlastnosti. Ghee alebo jednodu...

Zemiakové kachori - rýchla smažená pochúťka

Každý, kto niekedy cestoval do Indie, zistí, že ho čaká mnoho prekvapení v podobe tradičných jedál a...

Tekvicové korenené latté - na jeseň vás zaručene zahreje

Jeseň prináša veľa krásnych vecí v podobe farebného lístia, teplých lúčov babieho leta a roztomilých...

Zemiaková paratha plnená syrom - indická pochúťka, ktorú si zamilujete

Ak ste aj vy milovníkmi indickej kuchyne, zbystrite pozornosť! Pripravili sme pre vás recept na zemi...

Chalva s tekvicou - vynikajúce pohostenie nielen na halloweenske oslavy

Príroda sa sfarbuje do žltých, oranžových a červených odtieňov a ako každý rok, medzi všetkým tým kr...

Recept na jesennú jablkovú granolu

V ájurvédskej kuchyni sa zvyčajne pozeráme na kvality a účinky receptu a jeho zložiek, aby sme mohli...

Basmati ryža s koreneným cícerom

Nazýva sa "indické šampanské", v hindčine sa prekladá ako "kráľovná vôní" a medzi ľuďmi sa nazýva pr...

Kokosové maslo - dobrota na lyžičku aj prísada na varenie

Je až nebezpečne dobré a vhodné na maškrtenie, ako aj na použitie do palaciniek, kaší, krémov, raw z...