Tapiokové perly ako zdroj energie Tapioka je škrob z koreňa manioku, ktorý sa spracováva na múku al...
Recepty
Ako pripraviť zázvorový čaj, prečo ho nešúpať a tri recepty k tomu! To všetko na vás čaká v dnešnom ...
Voní ako maslo, chutí ako maslo, ale na rozdiel od masla má úplne iné vlastnosti. Ghee alebo jednodu...
Každý, kto niekedy cestoval do Indie, zistí, že ho čaká mnoho prekvapení v podobe tradičných jedál a...
Jeseň prináša veľa krásnych vecí v podobe farebného lístia, teplých lúčov babieho leta a roztomilých...
Ak ste aj vy milovníkmi indickej kuchyne, zbystrite pozornosť! Pripravili sme pre vás recept na zemi...
Príroda sa sfarbuje do žltých, oranžových a červených odtieňov a ako každý rok, medzi všetkým tým kr...
V ájurvédskej kuchyni sa zvyčajne pozeráme na kvality a účinky receptu a jeho zložiek, aby sme mohli...
Nazýva sa "indické šampanské", v hindčine sa prekladá ako "kráľovná vôní" a medzi ľuďmi sa nazýva pr...
Je až nebezpečne dobré a vhodné na maškrtenie, ako aj na použitie do palaciniek, kaší, krémov, raw z...